Att klä på sig höststövlar och en stor varm sjal för att ge sig ut i den vackra naturen, med den friska luften och de otroliga färgkontrasterna som hösten erbjuder är bland det bästa jag vet. Ändå är det just hösten som får mig att känna att energinivån och motivationen inte är lika hög som under våren och sommaren. 

Man märker att vi är på väg mot mörkare tider. För att få mer energi och inspiration brukar jag omge mig av människor som ger mig energi och syssla med sådant som stimulerar mitt engagemang, bl.a. läser jag gärna om framgångsrika kvinnor som med beslutsamhet och målmedvetenhet har tagit sig fram i karriären. 

I höstens nummer av SUPERO finns flera inspiratörer. Omslagsprofilen Katarina Gospic berättar om hur hennes frågvishet är baserad på nyfikenhet och att det kan leda till många spännande saker. Katarina Gospic är läkare, hjärnforskare, författare, föreläsare och en sann entreprenör. 

Med hennes facit i handen kan frågvishet nära nog leda hur långt som helst. Läs mer på sidan 27. 

Karriären är dock sällan spikrak och börjar inte heller alltid på topp. Läs om Frida Kvarnströms misslyckande i början av karriären då hon fattade ett felaktigt beslut gällande byte av jobb. Jobbet var ett toppjobb som alla tyckte var det absolut häftigaste. Men Frida trillade rakt ner i fåfängans fallgrop. Hon tog sig upp och gör idag en fantastisk karriär inom mediajätten Schibsted. Detta hittar du på sidan 68. 

Trevlig höstläsning! 

Och jo, enkla tips om hur du kan höja energin finner du bland annat på sidan 57.