Hej kära studenter! I denna utgåva av SUPERO har vi fyllt sidorna med artiklar som vi hoppas kommer att vara till nytta för dig. Du kommer bland annat att lära dig hur du kan leva ekonomiskt utan att snåla, besegra snooze-knappen och tillaga enkla och goda snacks för plugget. Dessutom har vi inkluderat motiverande intervjuer med medarbetare från flera stora företag.

Läs bl.a. om:

Abdulahi Ahmeds engagemang som trainee på Trafikverket. Han delar entusiastiskt sin roll och erfarenheter, där han utforskar infrastrukturen genom aktiviteter och arbete inom signal- och spårunderhåll. Abdulahi betonar vikten av gemenskapen i sin traineegrupp och övervinner utmaningar som inlärningskurvan och socialt nätverkande. Han rekommenderar starkt Trafikverkets traineeprogram och uppmanar intresserade att följa traineernas resa på Instagram, ”traineetrafikverket”.
Läs mer på sid. 8

Eller om:

Sofie Granberg, sektionschef på Akademikernas a-kassa, som leder en grupp med 13 medarbetare. Hon trivs med att skapa en bra arbetsmiljö samtidigt som hon säkerställer att arbetslösa får rätt ersättning. Med en stark utbildningsbakgrund i global utveckling och offentlig politik rekommenderar Sofie sin väg till liknande roller. Hon trivs i sin nuvarande position och siktar på att fortsätta säkra medlemmarnas ekonomiska trygghet på lång sikt, även om hon drömmer om en sommarstuga i Norrbotten på sikt.
Läs mer på sid. 28

Trevlig läsning,
WeStudents-teamet