I denna utgåva av Supero får du bland annat följa med oss när vi träffar Ishtar Touailat, serieentreprenör och innovatör. Vill du veta hur Ishtar gick från att jobba på en pizzeria i 14-årsåldern till att bli en av näringslivets mäktigaste kvinnor? Intervjun hittar du på s. 28.

Ännu en inspirerande person är vår studentprofil Cornelia Sahlin. Hon studerade Internationell Marknadsföring på Mälardalens högskola och arbetar nu med att stärka relationen mellan studenter och näringslivet. Läs intervjun med Cornelia på s. 56.

Vi träffar även tre medarbetare från Trafikverket som är med och planerar, bygger och sköter Sveriges statliga väg- och järnvägsnät. De har alla tre gått Trafikverkets populära traineeprogram och berättar allt om hur det är att börja som trainee hos en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Läs intervjun med Pernilla, Clara och Tony på s. 20.

Förutom motivation och inspiration inför en framtida karriär tipsar vi som vanligt om goda vegetariska recept (s. 77) och ger dig spartips under studietiden (s. 70).

Trevlig läsning!
/Hanna von Zweigbergk