Wow, vilken ära att få skriva till er!

Som tidigare kommunikatörspraktikant på WeStudents har jag fått fotfäste och stannat kvar som marknadsassistent, därför känner jag mig extra hedrad att få inleda det här numret av SUPERO med mina väl valda ord. Som informationsdesignstudent med inriktning på textdesign fick jag även möjlighet att bidra med några sidor du kommer läsa idag.

Jag känner mig lyckligt lottad som, trots Corona, fått möjligheten att arbeta med ett engagerat och drivet företag som alltid, mark my words, gör sitt bästa för att tillgodose studenter och alla de framtida arbetsgivarna. Även om jag haft tur, vet jag att många har det kämpigt i dessa tider och framtiden kan kännas oviss. Men om du älskar att vara kreativ precis som jag, kan du läsa min artikel om hur du startar företag i kreativa branscher. Det kan vara din lösning om inte annat!

Om du hellre vill ha ett helt gäng med ambitiösa kollegor har vi flera intressanta inslag som bland annat:

“Det blir allt vanligare hos yngre att arbeta som konsult. Att jobba utifrån uppdrag med olika kunder är något som lockar den som gillar variation och utmaningar. Men hur fungerar det? Och hur ser framtidsmöjligheterna ut? Vi har pratat med Emelie Eriksson om hur det har varit att ta stegen från student, till konsult, till fast anställd på ManpowerGroup.”

Eller,

“När Stefan Kurki påbörjade Trafikverkets traineeprogram i september i år förstod han att det skulle bli ett annorlunda år. Inte bara på grund av coronapandemin, som inneburit att han hittills primärt jobbat hemifrån, utan också för att traineeåret är ett år som inte kommer likna något annat. Ett år vars syfte är att förbereda sig inför den tjänst inom Trafikverket han rekryterats för.”

Trevlig läsning,
Isabell