Jag vill börja med att säga att det känns meningsfullt att jobba med studenter! En målgrupp som är nyfiken, framåtsträvande och ambitiös. Det känns också stimulerande att få jobba med företag som skapar förutsättningar för studenter!

Jag är glad att få vara en del av WeSupero som ju faktiskt jobbar för att göra studietiden roligare och karriärmöjligheterna bättre för Sveriges universitet- och högskolestudenter.

Och så i allt detta, helt plötsligt, drabbas världen av Covid-19. Både människor och samhällsfunktioner påverkas ekonomiskt och hälsomässigt. Nu känns det extra viktigt att hålla modet och motivationen uppe!

Jag hoppas att vi med denna utgåva kan ge dig mer inspiration och motivation! Läs bl.a. om:

Berghs School of Communication, här sprudlar idéerna, kreativiteten och de digitala strategierna, samtidigt som eleverna arbetar praktiskt och i skrapa lägen mot faktiska kunder. Vi har träffat två före detta elever som hittat hem på skolans marknadsavdelning. Läs mer på sid. 28

Eller,

När inte Anna Bergendahl tävlar i Melodifestivalen går hon läkarprogrammet på Örebro universitet. Vi har träffat artisten för att prata prestationskrav, kärleken till fysik och drömmen om att kunna kombinera läkaryrket med artistlivet. sid. 34

Vi på WeSupero önskar jag dig en trevlig läsning. Håll motivationen uppe, framtiden är ljus 🙂

Trevlig läsning, Charlotte
Ledare