3 tips för att göra din student oförglömlig!

Förberedelserna är a och o

Det är pirrigt, förväntansfullt och spännande att planera dagen som både drar ett sträck över det som varit men också sätter startskottet för det livet som kommer. Jag tror de flesta kan hålla med om att 12 års skolgång sätter sina spår. För vissa är skolåren en rolig tid, men det är långt ifrån alla som håller med på den punkten. Så hur förbereder man sig för en av de roligaste dagarna i sitt liv?

1. Studentmössan

Vad vore studentdagen utan studentmössan? Hela konceptet faller liksom. Frågan är också hur du vill synas med din studentmössa. Ska den sticka ut i mängden eller smälta in? Klassisk eller kreativ? Det fina är att du bestämmer! Hos Crownstudent du välja mellan tre modeller, sju kokarder, brodyrer, färger etc. En klassisk studentmössa i all ära, men sätt gärna ditt personliga avtryck som gör din studentmössa till ett minne för livet!

 

Beställ och designa din egen studentmössa hos www.crownstudent.com

2. Studentprylar

För en komplett studentdag behöver du såklart massa tillbehör! Till exempel ett Champagneglas med din personliga gravyr såsom namn, som bara är ditt under hela studenten och resten av livet. Något som vi också starkt rekommenderar är en Gästbok. Att kunna kolla tillbaka och läsa alla hälsningar och lyckönskningar från nära och kära är i slutändan rätt oslagbart!

 

Alla studentprylar du kan tänkas behöva finns på www.crownstudent.com

3. Klädval

Vad har ditt klädval för betydelse då? Förutom mängden foton som kommer tas på dig så är det kanske sista gången du träffar många av dina gymnasievänner så du bestämmer hur du vill bli ihågkommen. Oavsett om du väljer något klassiskt som kostym eller vit klänning, alternativt något mer edgy, så är det viktigt att du känner dig bekväm i vad du har på dig! Du vill inte behöva tänka på en irriterande söm som kliar hela kvällen. Ett tips är att prova kläderna i god tid innan din student med din studentmössa hemma, då säkerhetsställer du världens bästa student med din outfit!