Tradition i all ära – men visst vore det roligt att ta allt ett steg längre och göra examensdagen oöverträffat oförglömlig?

Text: Daniela von Langenberg 

Dekorationer

Underskatta inte ett enhetligt tema där pynt, tilltugg och färgskalor matchar varandra! Tänk utanför ramarna  – temat behöver inte vara traditionellt gult och blått, det kan vara vad som helst som gör just dig glad. Ballonger gör mycket och kommer i alla möjliga färger och anordningar, som till exempel ballongbåge, ballongtak eller ballongbukett. Oavsett vilket av dessa alternativ du väljer så blir det ofärskämt snyggt tillsammans med matchande sötsaker som en maffig hög tårta, cupcakes och cakepops.

Oförglömlig upplevelse

Förgyll dagen ytterligare genom att boka in en aktivitet som du aldrig kommer glömma, och som du alltid kommer förknippa med din examen. Vad sägs till exempel om att ta en tur med en luftballong, du och dina närmsta vänner. Aktiviteten erbjuds på många orter runt om i Sverige och blir garanterat dagens höjdpunkt. Faller detta dig inte i smaken finns det en uppsjö av andra minnesvärda aktiviteter som att flyga helikopter, provköra världens snabbaste bil och flyga i vindtunnel. Smaken är som baken!

Förläng känslan dagen efter

Varför avsluta firandet samma dag? Boka in en lång och lyxig brunch dagen efter firandet och diskutera gårdagen in i minsta detalj tillsammans med dina vänner. De flesta brunch menyer, oavsett om det är buffé eller bordsservering, brukar ha mycket att välja på så att det finns något som faller alla i smaken.