Vi drömmer om resor till vackra platser, fina byggnader och långa strandpromenader. Men har du någonsin stannat till och utforskat det som finns här – på hemmaplan? Om inte, är det ett tips för dig att ta en hemester. Men vart ska du resa? Vad kostar biljetterna? Så många frågor. Vi på Länstrafiken Kronoberg kanske kan ge dig svaren!

Planera din resa
Börja med att planera din hemester och vart du vill åka. Vill du kanske åka på en dagsutflykt någonstans i Kronoberg? Kanske vill du och kompisarna uppleva känslan av vildmarkslivet och göra ett av många stopp i Smålands natur? Det finns många olika resmål att välja på. Sök din resa i appen och utforska Kronoberg och res hållbart med kollektivtrafiken. 

Vilken biljett passar dig?
Ska du göra flera resor på samma sträcka under ett och samma dygn? Är du kanske på tillfälligt besök i Kronoberg och vill åka iväg på upptäcksfärd, som kanske blir flera resor? Då är 24-timmars- eller 72-timmarsbiljetten ett bra alternativ för dig. Vill du exempelvis åka på en längre vistelse och spendera längre tid på utvalda platser? Då kan Flex 10/30 vara ett alternativ för dig. Vill du hellre åka till flera ställen under en längre tid, kanske en månad? Då är 30-dagarsbiljetten ett bra alternativ för dig. 

Som student får du 25 % rabatt på 30-dagarsbiljetten samt Flex 10/30. Är ni två eller fler som reser tillsammans och köper en enkelbiljett och/eller 24-timmarsbiljett gemensamt, så får ni 25 % rabatt på priset. Köp och aktivera din biljett i reseappen Länstrafiken Kronoberg. Snabbt, smidigt och enkelt. 

Hitta ditt favoritresemål tillsammans med oss på Länstrafiken Kronoberg. 

Tillsammans. Till en hållbar framtid.
Välkommen ombord!