Visste du att vi på Länstrafiken Kronoberg erbjuder Tillsammansrabatt? Du kan med dina vänner resa tillsammans och förena nytta med nöje. För visst känns det bra att åka buss tillsammans och samtidigt göra skillnad – både för ekonomin och miljön?

Vad är Tillsammansrabatt?
Vi på Länstrafiken Kronoberg vill att det ska vara smidigt och enkelt att åka buss, tillsammans med dina nära och kära. Så är ni två eller fler som reser får ni 25 % rabatt på biljettpriset. 

Hur kan du använda Tillsammansrabatt?
Om ni är två eller fler som reser tillsammans och köper gemensamt en enkelbiljett och/eller 24-timmarsbiljett, får ni 25 % rabatt. Då kan du till exempel köpa biljett tillsammans med ditt syskon, din mormor eller din kompis. Ni kan åka fler tillsammans, vilket blir både roligare och mer hållbart!

Var kan du köpa din biljett?
Köper du biljetten i reseappen Länstrafiken Kronoberg, på Mitt konto eller i biljettautomat får du 10 % rabatt på priset.

Brukar du åka ofta?
Som student får du 25 % rabatt på periodbiljetten som du reser obegränsat på vald sträcka under 30 dagar. Är det så att du är på plats både i skolan och någon gång ibland hemma? Då är Flex 10/30 ett tips för dig. Flex 10/30 är den flexibla biljetten som innehåller 10 stycken 24-timmarsbiljetter som du aktiverar och använder när du vill under 30 dagar.

Läs mer om biljetter och hur du enkelt köper biljett på lanstrafikenkron.se.