Ett utvecklande arbetsliv!

Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Manpower. Vi är en av Sveriges största arbetsgivare och ger dig Sveriges bredaste urval av jobb – oavsett om du vill arbeta som uthyrd eller vill bli rekryterad till ett annat företag. Bland våra kunder hittar du många av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi verkar inom de flesta branscher.

Varje år har vi en miljon kontakter med näringslivet och ger jobb åt omkring 1000 personer varje månad, vilket förstås ger dig goda chanser att hitta just ditt drömjobb via oss!

Omväxling i arbetet och samtidigt en trygg anställning

Förutom att Manpower erbjuder dig spännande karriärmöjligheter har du som medarbetare hos oss förmåner som ger dig trygghet och som skapar balans mellan arbete och privatliv, vilket ger möjlighet till en aktiv fritid. Som anställd hos oss har du förmåner som till exempel tjänstepension, friskvård och föräldralön. Du omfattas även av kollektivavtalade försäkringar som gör att du är fullt försäkrad på väg till och från samt på arbetet. Reser du i tjänsten har du dessutom en förmånlig tjänstreseförsäkring du omfattas av.

Läs mer om att jobba hos oss

Hur vi jobbar med CSR

Att erbjuda människor stöd till att hitta ett arbete och ge individer möjlighet till en egen försörjning har alltid varit vår kärnverksamhet.

ManpowerGroups omfattande hållbarhetsarbete har uppmärksammats av Ethisphere Institute, då de för 8 året i rad utsett ManpowerGroup till ett av världens mest etiska företag. Läs mer om utnämningen här.

Vi tittar till individens potential och drivkrafter, och utifrån kundens behov skapar vi en matchning som driver både företagets verksamhet och individen framåt. För de som har ett kliv kvar innan de står på arbetsmarknadens arena använder vi vår kunskap och erfarenhet för att hitta ett arbete utifrån kompetens och förmåga.

Läs mer om vårt CSR arbete

Jobbsökartips

Manpower tipsar om hur du skriver en bra jobbansökan, ett bra CV och förbereder dig inför en jobbintervju. 

Hur man skriver en bra jobbansökan

Hur man skriver ett bra CV

Att tänka på inför en jobbintervju

För dig som studerar

Manpower Student erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar på högskola eller universitet. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du knyter viktiga kontakter för framtiden.

Hör av dig till oss så hittar vi ett extrajobb som funkar med dina studietider. Genom oss kan du jobba extra när det passar dig – dagtid, kvällstid, helger eller nätter. Några timmar varje vecka eller mer intensivt under en kortare period. 

Lägg grunden för din framtida karriär
Vi hjälper dig att bygga ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom att jobba extra samtidigt som du pluggar får du den erfarenhet du behöver för att synas i mängden efter examen.

Varierande uppdrag
Eftersom våra kunder finns inom en mängd olika branscher kan vi erbjuda väldigt varierande uppdrag. Ta chansen att provjobba inom ett yrke som ligger långt ifrån dina studier eller skaffa dig erfarenhet från din egen framtidsbransch redan idag. Exempel på områden vi kan erbjuda extrajobb inom är administration, reception, kundtjänst, försäljning, ekonomi, marknad, HR, lön, lager, industri/logistik, butik, försäljning, IT, event & turism, hotell & restaurang och chaufförsjobb. 

Kontakta oss

Oavsett om ditt syfte med att arbete extra är att bygga ditt CV, skapa ett nätverk av kontakter eller helt enkelt tjäna lite extra pengar så har vi jobbet för dig! Registrera ditt CV och leta upp de jobb som intresserar dig. Eller kontakta ditt närmaste Manpowerkontor direkt för mer information. Du når oss på 020-376 376.

”Jag är glad att ha en arbetsgivare som ger mig möjligheten” säger Amelie som cyklar mountainbike och jobbar som konsult på Manpower.

Läs om Amelies tips kring att börja en anställning efter fler års flexibla studier på Manpowers blogg!

Har du funderat på att jobba med kundtjänst?

Kundbemötande är en central del i många jobb och i rollen som kundtjänst-medarbetare får du ovärderliga erfarenheter inom service och bemötandet av människor! Se några av Manpowers konsulter berätta om fördelarna med att jobba inom kundtjänst.